torsdag 26. mars 2009

Dagen i dag


Man skal nyte hver en dag som går!
Det er så fantastisk herlig å få lov til å tilbringe mye tid sammen med lille prinsessen min. Vi storkoser oss sammen hver eneste dag :)

Dagen i dag har gått med til trening på SATS. Går på SatsBaby time der snuppa er med inn i salen. Ligger og ser på mamma gjøre merkelige bevegelser - noe som ser ut til å være innmari fasinerende for lille vennen min. Etterpå sover hun som en sten i vogna, gjerne flere timer i strekk. Et tydelig bevis på at disse treningsøktene tar på for både stor og liten ;)
Herlig å ha faste treningsdager i uka. Begynner å merke at formen allerede er litt på vei oppover, noe som er skikkelig herlig!!!

Etter treningen i dag, gikk jeg en lang trilletur. Var innom Zara i Bogstadveien og kjøpte vårjakke til snuppa. Størrelse 6-9 mnd så den vil nok passe utover våren og sansynligvis også store deler av sommeren. Virket stor og god i størrelsen. En ypperlig vindjakke å ta på henne nå som vi snart skal bytte fra liggevogn til sportsdelen. Greit å putte en fleecegenser under de dagene det er litt kaldt også.. Perfekt for sitt bruk!

Gruer oss litt til å bytte til sportsdelen. Snuppa elsker jo å ligge i bagvogna. Ligge og se og kose seg trygt nedi voksiposen sin. Og så blir det plutselig ikke "lille babyen til mamman sin" lenger. Blir stor jente.. *sukk* .. Hva et skjørt mammahjerte må tåle......

I ettermiddag laget jeg gulrot og potetmos til snuppa. En middag hun virkelig elsket! Godt når sunn mat blir suksess :)

I morgen skal vi på 6mnd kontroll på helsestasjonen. Spennende å se hvor stor lillejenta har blitt nå. Alltid like spennende med de besøkene der nede.
Gleder meg til nok en spennende dag sammen med min herlige datter :)




tirsdag 24. mars 2009

VÅR!

Endelig merker vi at våren er her :) sola skinner og tiner opp frosne sjeler.
Er fantastisk å slippe brøyte seg fram på fortauene med vogn, eller drasse på lite barn og alt av remedier gjennom snø og kald vind.

De to siste dagene har jeg sittet flere timer i solveggen med kaffe latte. Skal ikke kalge på permisjonstilværelsen. Snuppa stortrives også i dette nydelige været! :) Nå er det herlig å være mamma :)

fredag 13. mars 2009

Endelig helgen igjen!

Nå er det endelig helg igjen :) selv for en mamma i permisjon er det noe spesielt hellig over disse helgene :)
Vært på trening i dag igjen. Tredje gangen denne uka, ikke verst ;) Hadde snuppa i MiniSats - så mamman fikk trent en hel saltime uten å bli avbrutt. Herlig! Takket være at hun sov - det er nemlig ikke bare,bare med henne. Ja, hun er en skikkelig blid og herlig unge, men fryktelig mammadalt for tiden... Hadde nok blitt skrik og skrål og ødelagt treningstime for mamman om jeg ikke hadde passet på å tilpasse det slik at det var soveperiode akkurat da jeg skulle trene ;-)

Ingen store planer for helgen.
Kanskje bruke gavekortet jeg har fått på spa i morgen. Hadde vært herlig! Så kan pappan ta seg av lillesnuppa.
Og kanskje en vinkveld med venninne på kvelden.. Vi får se vi får se... :)

Hva skal dere i helgen da???

GOD HELG ALLE SAMMEN!!!

koser oss :)

Litt bilder fra hverdagen til lille snuppa og meg. Stortrives som hjemmeværende mamma. Kunne jeg bare vært det i lang tid framover, i allefall til snuppa ble 3 år... Men det var den økonomien da. Penger styrer jo så og si alt.
Bildene her ble tatt i går, torsdag 12.03. Skulle besøke oldemormor og puttet snuppa i bæreselen. Hun stortrives oppi der. Får bare sitte små perioder om gangen, men virkelig praktisk når vi skal slike småturer og det er MASSE snø ute. Ekstremt masse snø!!!! Mamma får virkelig trimmet seg godt i år når hun brøyter vei med barnevogna!

Og så noen bilder av matmomsen. Hun elsker middager nå! Får hjemmelaget brokkoli og potetmos eller risgrøt med grønnsaker (høres merkelig ut, jeg vet) på glass. Sluker det og sover søtt om natta. :)

tirsdag 10. mars 2009

Ryddedag...


I dag er den store ryddedagen her i heimen...

Ikke akkurat min favorittaktivitet, men må man så må man! I morgen kommer de nemlig for å skifte ut vinduene her i leiligheten. Jommen på tide for de vinduene som er her nå er både pungterte og stygge! Må være far 50- 60 tallet tipper jeg. Blir godt å få nye vinduer og *hehe* bedre sikt ut ;-)

MEN de krever 1,5 meter fri plass foran hvert vindu. Ikke akkurat bare,bare når en bor på ca 40 kvm. Så dagen i dag går med til å flytte rundt på ting i leiligheten, sette ting i boden (som er overfylt fra før av) og kaste skrot som har samlet seg opp. Godt med slike dager innimellom i grunnen - selv om kjipt her og nå.

Skal jo selge og flytte om ikke lenge. Snuppa krever litt plass og jeg drømmer om veranda/platting, sandkasse til henne, tumleplass både for henne og voffsen, større bad, badekar, oppbevaringsplass , you name it! ... *sukk* det skal virkelig bli godt! Regner med å selge nå ganske snart!
Får fortsette med ryddingen. Lett å bli sittende med kaffekopp her foran pcen nå når snuppa sover, men langt fra ferdig her så får bare ta meg selv i nakkeskinnet og fortsette ryddingen ja!

lørdag 7. mars 2009

Ønsker meg...

Et litt grunt innlegg, men det er jo bare sunt innimellom det :-)
Dette er nemlig hva jeg for øyeblikket går og sikler etter...

Var innom DNA skobutikken på AkerBrygge forige uke. Fikk da øye på noen kjempefine sko fra Replay. Egentlig litt høy hel for min del, men var digge å ha på og så innmari bra ut! Har så lyst å kjøpe... Krysser fingrene for at jeg klarer å gå på de nå da ;-)

I.D sitt solpudder er bare helt fantastisk! Bruker Isadora nå, ikke så verst det heller, men ingen slår I.D. Ingen over, ingen vedside av.

Juicy Tuben min er tom! Så jeg trenger sårt en ny lipgloss.. Kjøper kanskje i dag..
Er så fornøyd med den jeg hadde (husker ikke nummeret, men finner garantert ut når jeg kommer til butikken). Den smaker så godt også ;-)

Og en ny flaske ShadowTans. Gir så god farge og det trenger fiskebollekroppen min nå ;-)

Gi ungen en iphone - og problemene er løst


Gode erfaringer med dette!
Gi den lille en iphone og du er sikret ro og fred en god periode framover :-)

Martine digger mammas telefon. Setter vi på musikk er det ekstra spennende, da er hun helt i ekstase :-) Enkel underholdning. Veldig greit når mamman, som i dag, vil nyte morgenkaffe på senga og surfe litt på nettet før vi står opp.
Har forsikret telefonen nå da, kan jo lett bli skader når lille snuppa hersker - våger ikke ta noen sjanser.

fredag 6. mars 2009

Kafebesøk :)


...Er ikke lenger hva det en gang var ;-)
Nå skal flasken varmes, snuppa få mat, det skal kanskje gulpes og rapes litt før den endelig er kaffe til mamman. Men da er det bare å passe på så ikke lille snuppa får varm drikke over seg. Det er så fort gjort nå som hun er så nysgjerrig!!! Blir da gjerne til at mamman alltid drikker lunken kaffe på kafe ;-) Om jeg ikke ber om take away kopp til drikken min. *hihi* Da er det enklere for småbarnsmødre å få i seg varm drikke på kafe. Anbefales å be om uansett om du skal sitte på kafeen eller ikke ;-)
Her er vi på koselig kafe tur med tante HK.
Alltid like hyggelig. Må gjentas snart :-)

torsdag 5. mars 2009

Atter en dag er omme..


Atter en dag omme.. Tiden virkelig bare flyr av sted!!!
Kost oss på kafe med Lena og Sander (i dag igjen..) ;-) - og var innom SATS en tur.
Nå blir det masse trening framover - herlig å endelig komme skikkelig i gang igjen. Ikke like motivert for å jogge så mye. Gjør det litt nå, men mangler litt motivasjonen, spesielt nå som været er så trist. (snø, sørpe og glatt!).. Nei da er det godt å skulle trene med en venninne - god støtte :-) Vil jo gjerne komme tilbake til den formen som jeg engang var i....
Elles har vi kost oss inne i ettermiddag. Martine er virkelig herlig for tiden. Kan ligge lenge alene og pludre for seg selv. Er kjempeopptatt av lekene sine, for ikke å glemme interessen hun har fått for tærne sine. Så utrolig herlig! :-) Hun er virkelig lille solstrålen i hverdagen :-) I morgen skal vi på 5 mnd kontroll på helsestasjonen. Blir sprøyter igjen da.. :-( mamman gruer seg....

onsdag 4. mars 2009

Blir det trening???


I dag meldte jeg meg inn i SATS igjen!!! :) med god drakraft fra ei super venninne, Lena.
Nå skal det trimmes her!!! Føler det trengs etter fødselen ... Men det var det å få organisert det.
Noe annet nå som små nurkene har kommet inn i livene våres - ting må planlegges på en helt ny måte!!!

Jadda, de har "SATS Kids", men hva når smånurkene er redde for fremmede (seperasjonsangst) og fedrene sjelden er hjemme og kan passe??? .. Blir spennende å se hvor dette ender!

Før trente jeg hver eneste dag, men da hadde jeg bare meg selv å passe på også da, litt enklere, men dette SKAL gå! Koster jo "flesk" også da.. godt over 600kr i mnd så her kan det virkelig ikke sluntres unna.
Tynn som ei fjøl nå, trenger litt fine muskler her synes jeg, så nå må det bli orden på sakene ;)
Slutt på fiskebollekropp med slappe muskler og gjøre seg klar for bikinisesongen :)

Mammas lille prinsesse


Slenger inn litt bilder av meg selv og lille prinsessa mi. :)

tirsdag 3. mars 2009

Hemmeligvenn gave


Mottok hemmeligvenn ~gaven i dag :)

Mye inne på babyverden.no sitt forum og skravler med snupper som fikk baby i september 08. En HERLIG gjeng!!! Så koselig å ha noen i samme situasjon å snakke med og dele erfaringer med. Digger dere septemberjentene!!! :) Og nå har vi hatt en hemmeligvenn runde. Dvs. : alle får tildelt en venn fra forumet som de skal sende en forundringspakke til. Hver gang har vi et tema, denne gangen skulle det være velværepakke til mamman :) Perfekt tema!

Hentet pakken på posten i dag og oppi der var masse snop, sjokolade te og herlig kaffe. DIGG!!!

Hmmm.. men tar nok litt tid å finne ut hvem min hemmelige venn er, til tross for hint på kort hun hadde lagt ved. Men jommen skal jeg klare å finne ut av det til slutt!!! ;)
Lille voffsen snek seg også med på bilde. Må jo få vist fram lille rakkeren vår også ;)

Effektivitet i hverdagen... en prøvelse!


Å være effektiv er gjerne å presse flest mulig aktiviteter inn i minst mulig tid, men å skulle leve opp til denne effektiviteten kan være en prøvelse...
Prøver iherdig på å være av den effektive sorten. Holde det ryddig, være en god mamma, pleie vennskap , se ok ut osv. Men ender som regel alltid opp med en eller annen form for dårlig samvittighet. Er det ikke for det ene, så er det for det andre. Typisk!
Blir gjerne til at jeg slenger meg ned på gulvet sammen med snuppa, tar med meg regningsbunken som skal betales og pcen, for ikke å glemme mobilen og kaffekoppen.. ;-) Leker med henne paralelt som jeg skravler på babyverden-forumet, msn, er på facebook, fikser på bloggen, netthandler, betaler regninger, tar noen forgjeves situps kanskje, for samvittighetens skyld samt sender en sms eller to. Hele tiden med dårlig samvittighet for oppvasken som burde bli tatt, klærne som må henges opp, sengetøyet som må skiftes osv. Skal det aldri ta slutt? ... Om jeg så går og tar den fordømte oppvasken, så får jeg garantert dårlig samvittighet for noe annet ;-) .. At jeg burde gått en tur med snuppa i vognen, burde trent, betalt de regningene, fikset meg litt så jeg ikke så ut som et dass... Er alltid noe *haha* komisk i grunnen...
Men STORTRIVES med å ha det sånn! :-)
Kunne ikke tenkt meg en hverdag uten disse tankene og aktivitetene.
Igrunnen merkelige greier ;-)


mandag 2. mars 2009

Skjønne, avslappende helgen




Det er alltid like herlig med helg!
Til tross for at jeg er ute i permisjon og derfor har "fri" hele uken, så er det en helt annen stemning over helgen. Merker stor forskjell på hverdag og helg og det er mye hyggeligere å fredes i byen i helgene. Mindre stress og mas og mer avslappende mennesker. God tid til å sitte og nyte en kaffe latte og "se på livet" på en av byens herlige kafeer.
Lille Martine må tidlig lære å nyte det gode kafelivet til mamman og pappan ;)
Denne helgen fikk jeg servert en fortreffelig lørdagsmiddag. Nydelig kyllingrett med champagne til. Snakk om luksus :) Det er dette som er "livet" dere! :)

min datter og meg

min datter og meg

Følgere

Om meg

Oslo, Norway
Hud&kroppsterapeut