fredag 8. januar 2010

HELG!Endelig helg!
Fremdele iskaldt ute, men så fantastisk nydelig med klar blåhimmel og strålende sol. :-)
Helgen er tid med familie - gleder meg til å kose meg med kjæresten, som forøvrig er verdens beste, og alle de herlige sjarmtrollene vi tilsammen har ;-)
Å være sammen står på førstepri denne helgen! - Det har jeg bestemt ;-)

Rydder unna det som bør ryddes nå på dagtid og prøver å få lest litt eksamenspensum mellom ryddeøktene. Planen for kvelden er god middag, men enkel middag til meg og kjæresten, rødvin, pelspledd, tekopp og en god film! Bedre kan man vel ikke få det eller?
Elsker forøvrig mitt forholdsvis nye pelspledd. Kjøpte på KID før jul. Fantastsk mykt og varmt og ikke minst lækkert ;-)

Slenger også inn et bilde av varmende, herlige klær og skjønne smykker som i allefall muntrer opp meg i vinterkulden. "Hullete bukse" er vel kanskje ikke så innmari varmende men dra på deg ull stilongs og ulltrøye under så holder til og med frysepinner som meg på varmen - jeg er veldig fornøyd med ullundertøyet fra Cubus faktisk. Ullundertøyet fra Pierre Robert er også veldig bra!

Klarer meg ikke uten ullundertøy, leggingser og varme sokker på slike kalde dager. Skal jeg ut er det tykke votter, min gode dunjakke og støvletter med ullsåler. Viktig å ikke fryse vet dere ;-)

Elsker dilldall som perler og små søte krimskrams smykker. Liker det egetlig ikke overføldig, men i moderate mengder, sammen med enkle klær er det jo baaaare lækkert ;-)
Slenger også med bilde av ringer fra impressionen.de , 'sweet love' - er bare så utrolig lekre ;)
Sokkene, leggingser og skjerfet samt øvrige smykker er jo slikt du i dag finner i en hver kjedebutikk - men uansett, utrolig lekkert og ikke minst, herlig varmende i denne kuldetiden!

Jakken er fra Marc by Marc Jacobs og heter Vintage Shoulder Cardigan. Prislapp på over 2.300 kr. noe jeg ikke har råd til nå, men til inspirasjon - finnes lignende til rimeligere pris!
Bruker selv gjerne å finne inspirasjon i dyre klær og lete etter lignede i rimeligere prisklasser - ingen dum ide om lommeboken ikke nødvendigvis er sprengfull samt man har kanskje andre, mer fornuftige ting å bruke pengene på som småbarnsmamma. ;-)

Ha en strålende helg alle sammen!

1 kommentar:

  1. Så koselig å lese på bloggen din! Elsker tipsene, og dine glamorøse tips ;)

    SvarSlett

min datter og meg

min datter og meg

Følgere

Om meg

Oslo, Norway
Hud&kroppsterapeut