tirsdag 26. januar 2010

Hverdagslykke
Små hverdagsgleder kan innimellom være vanskelig å finne.. Om bekymringene går en over hodet, man føler seg utilstrekkelig, ensom eller bare rett og slett ikke klarer det man ønsker å få til. Rot, problemer, skuffelser i fleng..For mange krav til seg selv, for store mål og forventinger som umulig kan oppfylles.

Det er da det gjelder å ta tak i seg selv og faktisk vende fokus en annen vei. Jeg vet så utrolig godt hva jeg snakker om, det er det nok mange der ute som gjør. Som kjenner seg igjen i denne maktesløsheten jeg snakker om.

Det er så lett å se på livet som svart/hvitt. Det er liksom enten eller. Enten glede eller sorg. Lykke eller skuffelse. Om man lærer å legge dette sneversynet til side,utvide horisonten, så vil en oppdage et helt spekter av andre farger. Av de faktiske hverdagsgledene. Utfordringene i livet som vi kan angripe på den ene eller andre måten - alt dette som faktisk er med på å gjøre livet vårt til det det faktisk er.

Jeg har gått gjennom endel nå, spesielt det siste året. Skuffelser, kamper med meg selv og tilværelsen min. Men gjennom dette har jeg også vunnet en enorm styrke og blitt utrolig godt kjent med meg selv. Året har virkelig gjort meg sterkere og samtidig gitt meg fantastisk mange store gleder.


Jeg er så utrolig heldig. Har en velskapt, herlig og nysgjerrig ettårig datter, en fantastisk kjæreste som virkelig bryr seg om meg. Hans to sønner som jeg er 'reservemamma' for, to herlige aktive krabater som virkelig skaper liv og røre. Venner, familie og muligheter. Et studie jeg virkelig brenner for og som jeg gleder meg over. Utfordringer i fleng, jepp, men de kan jo klart angripes på en positiv måte.Selv om rotet innimellom flyter, regningsbunken føles håpløs til tider og unger vræler. Det er jo herlig dere ;-)
Det er dette som er å leve og jeg ville virkelig ikke byttet ut mitt liv med noen andres ~ for mitt liv får jeg forme som jeg selv ønsker.
~Vi høster som vi sår ~
2 kommentarer:

  1. Så koselig du også har blogg snuppa:)da kommer æ til å komme innom å lese ofte:)nyderlig blogg og takk for besøstellern:)

    SvarSlett
  2. så koselig at du likte bloggen :)
    og vær så god du - den besøkstelleren er helt superduper :)

    SvarSlett

min datter og meg

min datter og meg

Følgere

Om meg

Oslo, Norway
Hud&kroppsterapeut