lørdag 9. januar 2010

Herlig lørdags morgenstund
Riktig god morgen!!!

Lørdags morgenstund.Koser oss i stuen foran ovnen. Kaffekopp og varme ullklær. Nok en iskald men nydelig vinterdag! Herlig start på en nydelig helg.
Sant nok, det er litt slit og mas med småbarn som hyler om morgenen og skal OPP!!! Men så snart man er oppe og får sin nytraktete kopp kaffe, så er alt bare herlig!!!
Så la oss ikke klage av tidlige morgener på grunn av små tasser som vil opp og gå, eller kalde rom på grunn av iskaldt vintervær. La oss heller gjøre det beste ut av det. Vi er heldige. Varmeovner, gode varme klær, varm drikke og varme morgendusjer. Det er jo bare nydelig dette, egentlig ;-)

Blir en forsinkt morgendusj med NuSpa skrubb og herlig Loreal kroppskrem med selvbruning etterpå. Kanskje litt neglelakk og parfyme for å virkelig freshe meg opp denne skjønne lørdagen. Og ta på meg min nye Odd Molly ull kjole. Eller, den er ny for meg. Kjøpte på finn.no og har aldri vært mer fornøyd med et finn.no kjøp. Den var bare helt nydelig og passet meg perfekt! Legger inn bilder av den her siden, for må bare vise dere hvor flott den er! :-)

Planen for kvelden er rødvin og film med kjæresten. Avslappende og koselig. Og kanskje noe god mat. Tenne masse stearinlys og litt duftolje i duftoljebrenneren min. Dillete synes kanskje enkelte, men så stemningsskapende og herlig mener nå jeg.

Har kjøpt en duftbrenner på Kremmerhuset. Der har de også fantastiske duftoljer man kan fylle på med. Anbefales virkelig på det sterkeste!

God lørdag alle sammen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

min datter og meg

min datter og meg

Følgere

Om meg

Oslo, Norway
Hud&kroppsterapeut